skip to Main Content

Contentabonnement: content laten schrijven door een professional

Wil je content laten schrijven door een professional om de contentmolen draaiende te houden? Vind je het belangrijk om (potentiële) klanten te boeien en te binden middels pakkende content? Dan is een contentabonnement misschien iets voor jou.

Het gros van de bedrijven is het er inmiddels over eens: goede content zorgt voor nieuwe klanten en klantenbinding. Maar waar haal je de tijd, inspiratie en kennis vandaan om een consistente contentstroom voor je bedrijf te genereren?

Content laten schrijven: meer regelmaat, groter succes

De ervaring leert dat contentstrategieën het succesvolst zijn wanneer je gedurende langere tijd op consistente basis content produceert. Zakelijk bloggen heeft bijvoorbeeld alleen effect wanneer je het volhoudt. En nieuwsbrieven zorgen enkel voor klantenbinding en conversie als je ze op de juiste wijze schrijft en met de juiste frequentie verstuurt.

Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want als ondernemer heb je talloze taken op een dag, waardoor je je vaak niet voldoende kunt verdiepen in het vak dat ‘content schrijven’ heet. Om die reden besluiten veel bedrijven om contentcreatie uit te besteden. Content laten schrijven door een doorwinterde expert heeft namelijk zijn voordelen.

Content laten schrijven: wat kun je verwachten?

Content laten schrijven die je doelgroep informeert, enthousiasmeert en aanzet tot actie: dát wil je. Ik help je graag.

Als contentspecialist en copywriter met bijna tien jaar ervaring ken ik de fijne kneepjes van het contentvak. Bedrijven in uiteenlopende branches schakelen mij regelmatig in om content te schrijven en contentplannen op te stellen. In mijn aanpak staan kwaliteit, creativiteit en empathie centraal. Voor mij is het belangrijk om jouw wensen en doelgroep goed in kaart te brengen. Zodat je met content de juiste klanten aantrekt!

De essentieelste content in één abonnement

Blogs, nieuwsbrieven en socialmediacontent vormen het fundament van je contentstrategie. Natuurlijk kun je daarnaast van tijd tot tijd een whitepaper schrijven of een e-book maken om meer leads te genereren. Maar de basis leg je met voornoemde elementen.

Je kunt deze content laten schrijven door te kiezen voor het contentabonnement van Lexi Perfect. Daarmee ontvang je maandelijks:

  • 4 (SEO-)blogs (inclusief metatitel en -beschrijving; maximaal 450 woorden per blog);
  • 1 nieuwsbrief (maximaal 500 woorden);
  • 8 tweets;
  • 8 LinkedIn-posts.

Voorwaarden

Kosten:                         € 850,- excl. btw.

Extra informatie:       omdat het contentabonnement maandelijks opzegbaar is, zit je niet vast aan een langlopend contract.

Maatwerkofferte:      wil je liever minder blogs? Meer nieuwsbrieven? Een grotere hoeveelheid socialmediaposts? Dat kan. Neem in dat geval even contact op voor een maatwerkofferte.

Aan de slag gaan met content?

Wil jij content laten schrijven door een ervaren professional? Neem gerust even contact met me op. Ik bespreek de mogelijkheden graag met je!

Klaar om je doelgroep te raken met tekst?

PORTFOLIO
Back To Top