skip to Main Content

Contentsessie: website opzetten of contentcoaching

Een website opzetten die gebruiksvriendelijk en SEO-proof is? Content schrijven volgens een bepaalde strategie? Je online zichtbaarheid vergroten aan de hand van een blogplan en ijzersterke blogs? Boek een contentsessie!

Met online content positioneer je je bedrijf op het wereldwijde web. Daarom is het belangrijk dat je kwalitatieve, boeiende en converterende teksten publiceert. Daarmee verstevig je de band met je huidige klanten en trek je nieuwe klanten aan. En dat is natuurlijk je doel.

Wil jij een SEO-vriendelijke website opzetten? Of wil je een goede start maken met contentcreatie? Boek dan een contentsessie. In 1 dagdeel ontvang je de begeleiding die je nodig hebt om verder te komen!

Website opzetten in 1 dagdeel

Je online thuisbasis is meer dan een digitaal visitekaartje. Een goede website informeert, enthousiasmeert en converteert. Wil je een website opzetten zonder de fijne kneepjes van het SEO-vak te kennen, dan krijg je te maken met diverse valkuilen. Bovendien is wervend schrijven een kunst die niet iedereen beheerst.

Sta je op het punt om je website (opnieuw) te bouwen en kun je wel wat begeleiding gebruiken? Boek een contentsessie bij Lexi Perfect.

Wat kun je verwachten van de contentsessie ‘Website opzetten’?

Voorbereiding
Natuurlijk kunnen we de sessie ‘blanco’ starten. Maar als je al input hebt (zoals zelfgeschreven teksten, een oude websiteopzet of ideeën voor een menustructuur), kun je deze naar mij mailen. Voorafgaand aan de sessie bestudeer ik al je input, zodat we gericht aan de slag kunnen gaan.

Contentsessie
Op mijn kantoor in Amsterdam, via Skype of per telefoon gaan we in 1 dagdeel je website opzetten. Eerst schetsen we in overleg een gebruiksvriendelijke menustructuur voor je website. Vervolgens laat ik je zien met welke tools en technieken je je pagina’s SEO-vriendelijk kunt opbouwen. Schrijfformats, advies omtrent wervend schrijven, de juiste positionering van content en call-to-actions komen eveneens aan bod. Aan het einde van de sessie ga je naar huis met een duidelijke blauwdruk voor je website.

Contentcoaching: op de goede weg met content

Wil je doelgericht aan de slag gaan met content? Zakelijk bloggen volgens een duidelijk plan? Whitepapers, e-books en blogs effectief schrijven en inzetten? Dan is contentcoaching iets voor jou.

Contentcoaching kent eenzelfde opbouw als de contentsessie ‘Website opzetten’:

• Voorbereiding
Voorafgaand aan de sessie kun je al je input en vragen aan mij doorgeven. Op basis hiervan maak ik een opbouw voor de contentsessie.

• Contentsessie
In 1 dagdeel coach ik je – op mijn kantoor in Amsterdam, via Skype of per telefoon – op de punten die jij graag aan bod wilt zien komen. Ik geef je concrete handvatten, tools, tips en adviezen, zodat je na afloop van de sessie gestructureerd aan de slag kunt gaan met contentcreatie.

Wil je met een compleet contentplan werken? Dan zou ik dit op basis van de sessie voor je kunnen schrijven. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Contentsessie boeken: praktische informatie

Duur:                                                  1 dagdeel (3 uur)

Locatie:                                              live (op mijn kantoor in Amsterdam), via Skype of per telefoon

Kosten sessie:                                  € 350,- excl. btw

Kosten sessie + contentplan:        € 575,- excl. btw

Wil je een website opzetten of doelgericht content creëren? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of om een contentsessie te boeken!

Klaar om je doelgroep te raken met tekst?

PORTFOLIO
Back To Top