skip to Main Content

E-book maken? Schakel een professionele tekstschrijver in!

Wil je een e-book maken waarin je je kennis deelt? Een goed geschreven e-book kan een effectief marketingmiddel zijn, mits je lezers daadwerkelijk toegevoegde waarde kunt bieden. Dat doe je door je expertise op doeltreffende wijze op papier te zetten. En dat is vaak lastiger dan het lijkt. Neem daarom een professionele freelance tekstschrijver in de arm. Ik zet mijn ervaren pen graag voor je in!

E-book schrijven: het hoe en waarom

Wie een e-book besluit te schrijven, doorloopt vaak de volgende stappen:

 1. Research verrichten;
 2. Informatie filteren;
 3. Structuur en opbouw bepalen;
 4. Hoofdstukken creëren;
 5. Schrijven;
 6. Schrappen;
 7. Herschrijven.

Een veelomvattend proces, dus. Waarom zou je er dan eigenlijk aan beginnen?

Veel bedrijven willen een e-book maken om hun marketingproces een boost te geven. Dit proces gaat als volgt in zijn werk:

 • Op je website of via e-mailmarketing bied je een e-book aan dat interessant is voor jouw doelgroep;
 • Bezoekers mogen je e-book downloaden ‘in ruil voor’ hun e-mailadres;
 • Jij legt een database aan van nieuwe contacten: potentiële klanten die reeds vertrouwen in je hebben, waardoor je ze gemakkelijker kunt benaderen;
 • Je onderhoudt het contact met je database door regelmatig blogs, nieuwsbrieven en aanbiedingen te mailen. Converteren wordt zo een stuk eenvoudiger!

Een tekstschrijver voor je e-book

Een e-book maken om je contentstrategie te verrijken? Houd er rekening mee dat het schrijven van een e-book een veelomvattend proces is waarbij je het overzicht snel verliest. Als tekstschrijver en contentspecialist zorg ik voor een vliegstart om je e-book op gestructureerde wijze van de grond te krijgen. Een goed begin is het halve werk!

Inmiddels heb ik bijna tien jaar ervaring als copywriter. Wil je een Nederlands of Engels e-book maken dat lezers aantrekt, informeert en boeit, dan kun je bij mij terecht. Ik ben namelijk native speaker van beide talen. Tijdens het schrijfproces zet ik mijn inzicht, kennis en creativiteit in. Zo schrijf ik e-books waarmee je je doelgroep op effectieve wijze bereikt!

E-book maken?

Ben je klaar voor een vooruitstrevende stap op marketinggebied? Met andere woorden: wil je een e-book maken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende brainstormsessie. Ik bespreek de mogelijkheden graag met je.

Klaar om je doelgroep te raken met tekst?

PORTFOLIO
Back To Top