skip to Main Content

De belangrijkste kenmerken van een goede tekst? Een unieke boodschap, een passende stijl en een eigen toon. Of je tekst nu uit vijf of vijftigduizend woorden bestaat!

Overtuigende, strategische en aansprekende teksten nodig? Schakel een ervaren professional in die je doelgroep weet te bereiken. Tekstbureau Lexi Perfect slaat de juiste toon aan en zorgt ervoor dat je teksten authenticiteit uitstralen. Zodat je je lezers kunt raken met woorden!

Copywriter

Heb je wervende teksten nodig die conversie als hoofddoel hebben? De teksten van een goede copywriter zijn even creatief als commercieel. Spelen met de taal is voor copywriters nog belangrijker dan voor tekstschrijvers. Een wervende tekst mag immers niet druipen van de verkooppraat; daar trapt de klant van tegenwoordig niet meer in. Wil jij pakkende, conversiegerichte teksten die lezers aanzetten tot actie? Zet mijn copywriterspen in.

Tekstschrijver

Wil je teksten laten schrijven die informeren, inspireren of amuseren als hoofddoel hebben? Een tekstschrijver kan een tekst om commerciële redenen schrijven, maar conversie is niet het belangrijkste streven. Wil je de relatie met je (potentiële) klanten verstevigen en bouwen aan een duurzaam contact? Schakel mij in als tekstschrijver.

Redacteur

Wil je een bestaande tekst volledig perfectioneren? Prettig leesbare en foutloze teksten komen aan bij je doelgroep. Een doorwinterde redacteur zet de grammaticale, stilistische en creatieve puntjes op de i. Klaar om je lezers te raken en overtuigen? Laat je teksten redigeren, herschrijven of corrigeren.

Contentspecialist

Heb je content nodig die je helpt bij het bereiken van je zakelijke doelen? Dan is het belangrijk om je webteksten, blogs, nieuwsbrieven en socialmediaposts strategisch in te zetten. Als contentspecialist met een scherpe pen creëer ik effectieve content voor je. Ook kan ik je helpen met het opzetten van een contentstrategie. Zodat je succes boekt met je content!

Vertaler Engels

Wil je een zakelijke of creatieve tekst laten vertalen? Een goede vertaler vertaalt niet alleen je woorden, maar ook je boodschap, thema, stijl en toon. Wil je teksten laten vertalen van Nederlands naar Engels of van Engels naar Nederlands? Schakel mij in als vertaler.

PORTFOLIO
Back To Top