skip to Main Content

Persbericht laten schrijven? Vertrouw op een professionele tekstschrijver

Een persbericht laten schrijven om een gloednieuw product te belichten, een kersverse dienst aan te kondigen of een evenement te promoten? Vertrouw je boodschap toe aan een professionele tekstschrijver die ervaring heeft met het schrijven van persberichten. Tekstbureau Lexi Perfect schrijft graag een nieuwswaardig, aansprekend en bondig geformuleerd persbericht voor je. Zodat je jouw boodschap effectief kunt verspreiden via de juiste kanalen!

Persbericht schrijven: een vak apart

Een goed persbericht voldoet aan actuele richtlijnen en is geschreven volgens een bepaalde opbouw. Zo moet de tekst oprolbaar zijn en een duidelijke nieuwswaarde hebben. Pakkende tussenkopjes die de lading dekken, zijn eveneens van groot belang. En natuurlijk is het erg belangrijk dat een persbericht de juiste tone of voice heeft. Tenslotte moet een persbericht zó kort, bondig en sterk geschreven zijn dat de ontvangende partijen weinig tot niets hoeven te doen om het te plaatsen.

Een tekstschrijver voor je persbericht

Een persbericht schrijven doe je niet zomaar. Want hoe verwoord je je nieuws kort, krachtig en treffend? Schakel de zakelijk-creatieve pen van een freelance tekstschrijver in. Ik schrijf je persbericht snel en met plezier. In het Nederlands of Engels.

Inmiddels heb ik bijna tien jaar ervaring als tekstschrijver. Omdat ik met grote regelmaat persberichten schrijf, kan ik in rap tempo een aansprekende tekst produceren die aan alle voorwaarden voldoet. Mijn focus ligt op kwaliteit, empathie en structuur. Voordat ik begin met schrijven, ga ik op zoek naar je kernboodschap. Zodat ik deze op effectieve wijze kan overbrengen!

Persbericht laten schrijven?

Een professioneel persbericht verspreiden? Schakel de ervaren pen van tekstbureau Lexi Perfect in!

Klaar om je doelgroep te raken met tekst?

PORTFOLIO
Back To Top