skip to Main Content

Nieuwsbrief laten schrijven? Een tekstschrijver raakt de juiste nieuwssnaar

Een nieuwsbrief versturen om de band met (potentiële) klanten te verstevigen? Met interessante, mooi geformuleerde updates zorg je ervoor dat je netwerk een binding met je bedrijf gaat voelen. Als je regelmatig een goede nieuwsbrief verstuurt, worden zakelijke contacten op den duur klanten. Zoek je een professionele tekstschrijver die de juiste nieuwssnaar weet te raken? Schakel tekstbureau Lexi Perfect in!

Waarom een nieuwsbrief versturen?

Een nieuwsbrief versturen: is dat wel de moeite waard? Het antwoord op deze vraag is even kort als bondig: absoluut. Vanuit marketingoogpunt is het een zeer verstandig idee. Het regelmatig versturen van een nieuwsbrief zorgt namelijk voor klantenbinding. Door een band met je zakelijke contacten te creëren kun je gemakkelijker conversie bewerkstelligen. En dat is natuurlijk wat je wilt!

Een tekstschrijver voor je nieuwsbrief

Je contacten hebben het druk. Daarom moet je nieuwsbrief opvallen. Triggeren. Verrassen. Alleen dán zullen ontvangers hun kostbare tijd besteden aan het lezen van je berichten. Maar een effectieve nieuwsbrief – één vol interessante artikelen die je doelgroep aanspreken – schrijf je niet zomaar. Gelukkig beschikt een deskundige tekstschrijver over een creatieve nieuwspen.

Inmiddels heb ik bijna tien jaar ervaring als freelance tekstschrijver. Mijn aanpak kenmerkt zich door kwaliteit en empathie. Ik word met grote regelmaat ingeschakeld om krachtige, informatieve en amusante nieuwsbrieven te schrijven. In het Nederlands en Engels.

Wat je van mij kunt verwachten? Inlevingsvermogen, creativiteit en grammaticale perfectie. Ik verdiep me in jou en je doelgroep om de juiste toon en stijl voor je nieuwsbrief te vinden. Wat ik niet zal schrijven? Loze promotiekreten die niet tot de verbeelding spreken. Je (potentiële) klanten willen dat je ze boeit. En om dat te bewerkstelligen moet je een nieuwsbrief versturen die hun aandacht trekt!

Nieuwsbrief laten schrijven?

Ben je klaar voor een versteviging van klantcontacten en meer conversie? Met andere woorden: wil je een nieuwsbrief versturen vol sterke, professionele teksten? Bespreek je wensen met tekstbureau Lexi Perfect!

Klaar om je doelgroep te raken met tekst?

PORTFOLIO
Back To Top