skip to Main Content

Website verbeteren? Laat een websitescan uitvoeren!

Wil je je website verbeteren om er een échte klantenmagneet van te maken? Laat een websitescan uitvoeren en ga direct aan de slag met een adviesrapport vol praktische richtlijnen voor het verbeteren van je website.

Je website is meer dan je online visitekaartje. Zit je website op macro- én microniveau goed in elkaar, dan kun je er veel rendement uit halen. Maar hoe weet je nu of dit het geval is?

Een goede website voldoet aan een groot aantal eisen in technisch en tekstueel opzicht. Tagline, SEO, menustructuur, uitstraling en alinea-indeling: alles moet zo zijn ingericht dat websitebezoekers een optimale gebruikerservaring hebben. Ben je geen contentspecialist, dan is het niet eenvoudig om erachter te komen wat je goed hebt gedaan. Zelf je website verbeteren is in dat geval geen simpele taak.

Website verbeteren: start met een websitescan

Wil je weten in welke opzichten jij je website kunt verbeteren? Start dan met een websitescan. Wat moet je je hierbij voorstellen?

Voordat ik aan de slag ga, vraag ik je om kort uit te leggen wie je bent, wat je doet, wat je wilt uitstralen en wie je doelgroep is. Vervolgens analyseer ik je website op meer dan 20 punten, waarna ik een concreet adviesrapport in begrijpelijke taal schrijf. Dit bestaat uit 3 onderdelen:

1. Websiteanalyse

In deze sectie komen zaken als de algemene indruk, menustructuur, doelgroep en teksten aan bod. Uit de analyse blijkt hoe de gemiddelde websitebezoeker jouw website ervaart.

2. Checklist

Een uitgebreide checklist laat zien aan welke punten een goede website voldoet. Bij ieder punt kun je lezen hoe jouw website ervoor staat op dit gebied; ben je op de goede weg of laat je nog veel mogelijkheden onbenut?

3. Adviezen

Wat zijn de sterke en zwakke punten van je website? Welke verbetersuggesties kun je doorvoeren en hoe doe je dat? In het laatste deel van het adviesrapport krijg je concrete tips die zijn toegespitst op jouw website. Ook geef ik je enkele algemene richtlijnen waarmee je je content en SEO-strategie een boost kunt geven!

Op gestructureerde wijze je website verbeteren?

Wil je je website verbeteren aan de hand van een helder rapport? Neem gerust eens contact met me op. Ik bespreek de mogelijkheden graag met je!

Klaar om je doelgroep te raken met tekst?

PORTFOLIO
Back To Top