skip to Main Content

Contentspecialist | Tekstbureau Lexi Perfect

Zoek je een contentspecialist die doeltreffende content schrijft, structureert en optimaliseert? Heb je content nodig die je doelgroep raakt en boeit? Wil je content strategisch inzetten om je zakelijke doelen te bereiken? Tekstbureau Lexi Perfect schrijft professionele webteksten, blogs, whitepapers, e-books en socialmediaberichten. Als contentspecialist zet ik jouw bedrijf stevig op de (online) kaart!

Contentplan: de basis

Inspiratie, structuur en discipline zijn onmisbaar als je contentcreatie wilt laten slagen. Met een gedegen contentplan – en een daaraan gekoppelde contentkalender – kun je adequaat te werk gaan. Zo bereik je je doelen veel sneller!

Wil jij:

  • Inhoudelijk sterke content verspreiden die jouw expertise reflecteert;
  • Op consistente basis content plaatsen door te werken met een contentkalender;
  • Al je contentuitingen nauwkeurig afstemmen op je doelgroep;
  • Duurzame resultaten bereiken met je content?

Schakel een freelance contentspecialist in. Ik help je graag bij het opstellen van een contentplan, het ontwikkelen van een contentkalender en het schrijven van pakkende content.

SEO-content: vergroot je vindbaarheid

Wil je nieuwe klanten aantrekken met je online content? Dan is het belangrijk om SEO-content te creëren. Met SEO-content zorg je ervoor dat potentiële klanten je gemakkelijker kunnen vinden via zoekmachines.

Voor het promoten van je SEO-content kun je socialmediakanalen inzetten. Met bondige, sterk geformuleerde berichten en hashtags zorg je ervoor dat je volgers en fans doorklikken naar de content die je hebt gecreëerd. Ook zo verbreed je je (potentiële) klantenkring!

Contentspecialist voor strategische (SEO-)content

Je doelgroep bereiken met rake content: dát is waar je naar streeft. Het strategische inzicht en de ervaren pen van een contentspecialist helpen je bij het realiseren van je doel.

Inmiddels ben ik bijna tien jaar werkzaam als allround contentspecialist. Dat wil zeggen dat ik naast contentcreator ook copywriter, tekstschrijver en redacteur ben. Voor bedrijven in uiteenlopende branches ontwikkel ik met regelmaat effectieve contentplannen en (SEO-)content. Centrale begrippen in mijn werkwijze zijn kwaliteit, creativiteit en empathie. Ik luister goed naar je wensen en breng je doelgroep in kaart. Zodat je content authentiek is en aankomt bij de lezer!

Bij het creëren van doeltreffende SEO-content houd ik rekening met:

  • Zoekmachineoptimalisatie;
  • Conversiegerichte tekstinhoud;
  • Internetlezer-vriendelijke opbouw;
  • Het primaire medium per contentpublicatie;
  • Jouw boodschap en tone of voice.

Nederlands- en Engelstalige content

Wil je een internationaal publiek bereiken met je content? Als native speaker van het Nederlands en Engels help ik je de (digitale) grenzen over te gaan.

Contentspecialist nodig?

Een freelance contentspecialist inschakelen voor het ontwikkelen van strategische SEO-content? Ik bespreek de mogelijkheden graag met je!

Klaar om je doelgroep te raken met tekst?

PORTFOLIO
Back To Top