skip to Main Content

Brochure maken? Schakel een copywriter in!

Wil je een brochure maken om meer klanten te werven? Dan is het belangrijk dat je de juiste woorden kiest. Een goede brochuretekst overtuigt, informeert, enthousiasmeert en spoort aan tot actie. Een succesvolle brochure maken? Schakel professioneel tekstbureau Lexi Perfect in. Als ervaren freelance copywriter met gedegen marketingervaring schrijf ik pakkende teksten voor je bedrijfsbrochure!

Brochure maken: een vliegstart met wervende teksten

Een goede brochure begint met rake teksten. Je wilt de interesse van potentiële klanten wekken en hen voldoende imponeren om contact met je op te nemen. Om dit te bereiken heb je wervende teksten nodig die de lezer in één oogopslag overtuigen van jouw dienst of product.

Wil jij een brochure maken? Met de volgende elementen leg je een stevige basis voor een doeltreffende tekst:

• Een aantrekkelijke omschrijving van jouw dienst of product;
• Feitelijke – maar geen droge – informatie;
• Een korte beschrijving van je bedrijfsidentiteit en kernwaarden;
• Een heldere call-to-action.

Een copywriter voor je brochure

Een brochure maken is niet eenvoudig. Wervende teksten schrijf je immers niet in een handomdraai. Een copywriter doet dat gelukkig wél. Met behendige pen en een flinke dosis inlevingsvermogen.

Ik heb inmiddels bijna tien jaar ervaring als copywriter. Bij mij kun je terecht voor Nederlandse en Engelse brochureteksten die lezers ervan overtuigen dat jouw product of dienst hun problemen oplost. Tijdens het schrijfproces zet ik mijn inzicht, ervaring, kennis en creativiteit in. Zo kom ik tot brochureteksten die daadwerkelijk zorgen voor nieuwe klanten!

Teksten voor je brochure nodig?

Een brochure maken: ben jij er klaar voor? Ik schrijf graag de wervende teksten voor jouw brochure!

Klaar om je doelgroep te raken met tekst?

PORTFOLIO
Back To Top