skip to Main Content

Whitepaper schrijven? Vertrouw op een ervaren tekstschrijverspen!

Wil je een whitepaper schrijven om je kennis te delen? Je positioneren als een autoriteit binnen je vakgebied? Je USP’s op een natuurlijk manier kenbaar maken door je doelgroep te voorzien van oplossingen voor prangende kwesties? Laat je whitepaper schrijven door een professional. Als ervaren freelance tekstschrijver help ik je graag!

Een whitepaper schrijven: onderdeel van de marketing- en contentstrategie

Een whitepaper schrijven doe je niet in één middag. Voordat de eerste letter op papier staat, doorloop je een researchproces waarin je verschillende beslissingen moet nemen. Om te beginnen verzamel, analyseer en filter je kennis middels leeswerk of interviews. Vervolgens creëer je een structuur die past binnen de gangbare opbouw van een whitepaper. Daarna kun je pas beginnen met schrijven. En omdat een eerste versie zelden de beste is, moet je je whitepaper waarschijnlijk nog enkele keren herschrijven.

Het creëren van een whitepaper vergt dus een behoorlijke inspanning. Toch besluiten steeds meer bedrijven om het ‘whitepaperproces’ te doorlopen in het kader van een marketing- en contentstrategie, omdat het vaak duurzame resultaten oplevert. Door een whitepaper te schrijven dat je doelgroep van waardevolle informatie voorziet, bouw je stevige relaties op met (potentiële) klanten. Je creëert een fundament van vertrouwen – en dat maakt conversie een stuk gemakkelijker.

Een tekstschrijver voor je whitepaper

Een whitepaper schrijven brengt aanzienlijke voordelen met zich mee, maar is allerminst eenvoudig. Je expertise op doeltreffende wijze op papier zetten is namelijk een kunst. Een die ik als tekstschrijver en contentspecialist met bijna tien jaar ervaring tot in de puntjes beheers.

Wil je Nederlandse of Engelse whitepapers laten schrijven? Ik zet mijn kennis, inzicht en creativiteit graag voor je in. Voorafgaand aan het schrijfproces bespreken we de stappen die we gaan doorlopen om tot een effectief whitepaper te komen. Zo weet je zeker dat jouw kennis op treffende wijze zal worden overgebracht.

Whitepaper laten schrijven?

Een whitepaper laten schrijven om je marketing- en contentstrategie te verrijken? Neem gerust contact met me op. Ik bespreek de mogelijkheden graag met je!

Klaar om je doelgroep te raken met tekst?

PORTFOLIO
Back To Top