skip to Main Content

Blog laten schrijven? Schakel een professionele tekstschrijver in

Een blog laten schrijven om je te positioneren als autoriteit binnen je vakgebied? Meer lezers naar je website te trekken met relevante content? Bekendheid vergaren door je expertise aan de wereld te tonen? Schakel professioneel tekstbureau Lexi Perfect in om een vliegstart te maken met zakelijk bloggen!

Waarom een (SEO-)blog laten schrijven?

Een zakelijke blog laten schrijven: waarom zou je dat eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag is simpel: door met regelmaat zakelijke blogs te publiceren creëer je binding met je bestaande contacten én trek je een nieuw publiek aan. Bovendien kan een goed geschreven SEO-blog zorgen voor een uitbreiding van je (potentiële) klantenkring en een betere online zichtbaarheid – mits de blog de lezer toegevoegde waarde biedt. Het belangrijkste principe van zakelijk bloggen is namelijk dat de lezer op de eerste plaats staat.

Het weggeven van ‘stukjes’ kennis middels SEO-blogs heeft ook voordelen voor jou. Door je deskundigheid te benadrukken vergroot je bijvoorbeeld je geloofwaardigheid en zorg je ervoor dat lezers jou – en niet een ander – benaderen wanneer ze een oplossing zoeken voor hun probleem. Het resultaat? Nieuwe klanten die bij de start van de zakelijke relatie reeds het volste vertrouwen hebben in jouw bedrijf.

Blog laten schrijven door een professionele tekstschrijver? 

De interesse van je doelgroep wekken: dát is wat je wilt. En daarvoor heb je een zakelijke (SEO-)blog nodig die informeert, amuseert, overtuigt of de klantenbinding versterkt. Idealiter: een blog die dit alles tegelijk doet. Een dergelijke blog schud je natuurlijk niet zomaar uit je mouw. En dat is een van de voornaamste redenen waarom veel bedrijven een blog laten schrijven door een professional.

Als tekstschrijver met bijna tien jaar ervaring schrijf ik Nederlandse en Engelse blogs voor uiteenlopende bedrijven. Wekelijks, maandelijks en incidenteel. Kwaliteit, empathie en creativiteit zijn centrale begrippen in mijn werkwijze. Ik vind het belangrijk om me goed in te leven – in jou, maar ook in je doelgroep. Zodat je SEO-blogs jouw authenticiteit benadrukken en je lezers aanspreken.

Blog laten schrijven?

Ben jij klaar voor een groter aantal websitebezoekers, duurzame klantrelaties en meer conversie? Dan is het tijd om je website te verrijken met sterke SEO-blogs. Wil je op regelmatige basis een blog laten schrijven? In dat geval biedt tekstbureau Lexi Perfect voordelige blogabonnementen. Maar ook ‘losse’ blogs schrijf ik graag voor je. Neem gerust contact met me op om je wensen te bespreken!

Klaar om je doelgroep te raken met tekst?

PORTFOLIO
Back To Top