skip to Main Content

Klant: Ricardo Rail

Copywriter

In het voorjaar van 2016 benaderde Ricardo Rail mij (via e-mailmarketingbureau Make Marketing Magic) met een spoedopdracht: het bedrijf had op korte termijn enkele aanvullende Engelse webteksten nodig, omdat het zijn nieuwe producten op een internationale beurs wilde promoten. Enkele dagen na het eerste telefoongesprek reisde ik af naar het hoofdkantoor in Utrecht om gedurende een hele middag interviews af te nemen. Kort daarna leverde ik de webteksten op – naar tevredenheid van de opdrachtgever. Ook schreef ik een salesmail om een van de producten van Ricardo Rail te promoten.

Redacteur

Na de beurs schakelde Ricardo Rail mij in voor het redigeren van diverse factsheets. Ik bracht structuur aan in de teksten, zorgde voor een perfect grammaticagebruik en vertaalde ingewikkelde materie naar begrijpelijke taal.

Ik heb Annalisa leren kennen als een zeer goede tekstschrijver. Annalisa weet door de juiste vragen te stellen snel de kern van het verhaal boven tafel te krijgen. Daarnaast is de aangeleverde tekst geschreven met de toonzetting waar we naar op zoek waren. Verder is het met Annalisa fijn werken. Ze werkt snel, komt haar afspraken na en is open en duidelijk in haar communicatie.

– Jeroen Zuidervaart, Sales Manager

Back To Top