skip to Main Content

Freelance copywriter | Tekstbureau Lexi Perfect

Zoek je een freelance copywriter die wervende teksten voor je schrijft? Heb je originele triggerzinnen nodig die nieuwe klanten aantrekken terwijl je slaapt? Wil je je verhaal, product of dienst overtuigend op (digitaal) papier zetten om te laten zien dat je uitblinkt in je vakgebied? Tekstbureau Lexi Perfect levert creatieve teksten die aanzetten tot actie en conversie bewerkstelligen.

Tekstbureau inschakelen voor meer conversie

Bezoekers die klanten worden: wie droomt er niet van? De meeste bedrijven hebben conversie hoog op de prioriteitenlijst staan. Maar het realiseren ervan is zo eenvoudig nog niet. Bereik jij niet de gewenste resultaten met je website? Zijn je brochures niet overtuigend genoeg? Heb je het gevoel dat je salesverhaal niet aankomt omdat het niet authentiek genoeg is? Tekstbureau Lexi Perfect levert doeltreffende conversieteksten. Met een vlotte pen, een strategische benadering en veel creativiteit.

Wil jij:

  • SEO-teksten publiceren die bezoekers naar je website trekken;
  • Websitebezoekers overtuigen van je kwaliteiten met pakkende teksten;
  • Je klantenkring uitbreiden middels een professionele brochure of folder?

Schakel een freelance copywriter in. Tekstbureau Lexi Perfect schrijft graag heldere, pakkende en overtuigende teksten voor je.

Wervende teksten

Een wervende tekst moet aansporen tot actie. Leiden tot conversie. Klanten op je af laten komen als bijen op honing. Maar hoe kies je de juiste woorden?

Wervend schrijven is een vak. Een freelance copywriter schrijft niet ‘even’ een paar mooie woorden op die druipen van de verkooppraat. Want daar jaag je potentiële klanten mee weg. De woorden die je kiest, moeten geen lofzang op je bedrijf vormen; ze moeten je klant aanspreken en raken.

Goede wervende teksten hebben een heldere structuur en een originele boodschap. Ze benadrukken niet alleen waar jij voor staat, maar ook wat klanten aan jou hebben. Daarnaast zijn ze creatief, lezen ze lekker weg en bevatten ze een duidelijke call-to-action. Eén waarop klanten reageren.

Een freelance copywriter klimt voor je in de pen, speelt met de taal en produceert wat jij wilt: een doeltreffende tekst waarmee je klanten werft.

Wil jij wervende teksten laten schrijven? Als freelance copywriter schrijf ik onder meer de volgende teksttypen:

Omdat ik naast freelance copywriter ook freelance tekstschrijver ben, kan ik je eveneens helpen met:

Freelance copywriter: wat kun je verwachten?

Overtuigende, inhoudelijk sterke teksten waarmee je nieuwe klanten werft: daarnaar ben je op zoek. Ik schrijf ze graag voor je.

Inmiddels heb ik bijna tien jaar ervaring als freelance copywriter. Creativiteit, kwaliteit en empathie zijn centrale begrippen in mijn werkwijze. Ik luister goed naar je en neem je doelgroep onder de loep. In mijn ogen is een goede freelance copywriter een bruggenbouwer: mijn teksten vormen de brug die jou en je (potentiële) klant met elkaar verbindt. Jouw boodschap en expertise goed op papier vertegenwoordigen: dat is mijn taak. Ik gebruik de taal om je op authentieke wijze neer te zetten. Zodat je klant een binding met je voelt en begrijpt en ziet wat je kan.

Twee talen, één stijl: Nederlandse en Engelse teksten

Als native speaker van het Nederlands en Engels schrijf ik even gemakkelijk in beide talen.

Richt jij je op een internationaal publiek? Of heb je de ambitie om de (digitale) grenzen over te gaan? Ga eens na waarvoor je een freelance copywriter wilt inschakelen:

  • Nederlandse én Engelse teksten
    Als je kiest voor een tweetalige freelance copywriter, blijft de essentie van je boodschap bewaard in het vertaalproces. Daarnaast zullen je teksten dezelfde tone of voice hebben;
  • Alleen Engelse teksten
    Words that pop off the page and hit the right note: ik schrijf ze voor je.

Freelance copywriter nodig?

Een freelance copywriter inschakelen voor het schrijven van strategische, wervende teksten? Neem contact op met tekstbureau Lexi Perfect. Ik bespreek de mogelijkheden graag met je!

PORTFOLIO
Back To Top