skip to Main Content

Annalisa is een zeer professionele tekstschrijver die met veel enthousiasme en energie te werk gaat en waarmee het prettig schakelen is. Voor een internationaal opererende klant van ons heeft ze de Nederlandse en Engelse webteksten geschreven. Tijdens een uitgebreid interview bracht ze de doelstellingen, doelgroep, missie en visie van het bedrijf helder in kaart. Daarbij denkt ze mee op alle fronten, waaronder ook op zowel Nederlands- als Engelstalig SEO-gebied. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat – en onze klant is dat ook! De samenwerking met Annalisa hebben we ervaren als zeer prettig en ik kijk uit naar een langdurige samenwerking!

Ik heb Annalisa leren kennen als een zeer goede tekstschrijver.
Annalisa weet door de juiste vragen te stellen snel de kern van het verhaal boven tafel te krijgen. Daarnaast is de aangeleverde tekst geschreven met de toonzetting waar we naar op zoek waren.
Verder is het met Annalisa fijn werken. Ze werkt snel, komt haar afspraken na en is open en duidelijk in haar communicatie.

Wij ervaren de samenwerking met Annalisa heel positief! Annalisa schrijft elke twee weken met onze input een blog over operations en supply chain. De blogs kunnen inhoudelijk best ingewikkeld zijn, zeker voor iemand die niet in het vakgebied zit. Toch weet ze het verhaal wat we aan haar vertellen goed te verwoorden op een begrijpelijke manier. De blogs worden daardoor “catchy”, lezen gemakkelijk en pakken goed de kern van het verhaal. Iets wat wij zelf niet voor elkaar zouden kunnen krijgen.

Annalisa kan ontzettend goed schrijven. Daarnaast is ze slim, analytisch, doortastend, sensitief, punctueel, enthousiast en integer. Tekstschrijvers moeten naast goed kunnen schrijven vooral goed kunnen luisteren. Ze moeten zich kunnen verplaatsen in degene die ze interviewen, oprecht geïnteresseerd en empathisch zijn, doorvragen en van een verhaal een goed, gestructureerd stuk kunnen maken. Annalisa bezit al deze eigenschappen. Voor onze klanten schrijft ze naast blogs, whitepapers, E-books, website-teksten en klantverhalen ook strategische stukken als proposities. Met haar visie op SEO en haar kennis van zowel Nederlands als Engels is zij voor ons van onschatbare waarde.

Wij doen marketing en sales voor zo’n 130 bedrijven en er komen dagelijks nieuwe klanten bij. We zijn altijd op zoek naar tekstschrijvers die voor onze klanten content kunnen creëren. Annalisa is één van hen. Voor 24 van onze klanten schrijft ze maandelijks content. En ze lopen allemaal met haar weg. Daarnaast doet ze ook veel voor Make Marketing Magic zelf. Ze schrijft een deel van onze blogs en samen met haar hebben we de MMM Academy voor journalisten ontwikkeld, omdat we vinden dat het niveau van tekstschrijvers omhoog moet.

Al vanaf de allereerste ontmoeting - bij de eerste koffie - was het gelijk raak tussen Annalisa en Make Marketing Magic. Ik ben zielsgelukkig dat we met elkaar in contact zijn gekomen en dat ze als Nederlands- en Engelstalige tekstschrijver opdrachten uitvoert voor ons. Annalisa sluit qua persoonlijkheid, denkwijze en werkmethode, naadloos aan bij de filosofie van ons bedrijf.

Ik ben echt heel blij met hoe snel en hoe goed Annalisa het oppakt. Dat ze kan schrijven begrijp ik, maar ze heeft de tone of voice te pakken en ze heeft gevoel voor de markt. Super.

Onze organisatie heeft lang gezocht naar iemand die niet alleen onze tone-of-voice goed weet te vatten maar die ook proactief meedenkt en onze visie begrijpt. We zijn dan ook heel blij dat we Annalisa gevonden hebben. Ze is altijd goed voorbereid, weet de juiste vragen te stellen en is pas tevreden als wij dat ook zijn.

Wij zijn heel blij met Annalisa. Ze schrijft onze blogs met een stabiele, betrouwbare output. Vanaf het begin begrijpt ze wat we doen. Ze is in staat om onze ideeën te begeleiden en te vertalen naar duidelijke en leesbare tekst (niet te lang en vasthoudend aan het onderwerp, en als we te veel uitweiden perkt zij het in). Omdat onze klanten grotendeels buiten Nederland zitten schrijft ze ook alles zonder problemen in zowel het Nederlands als het Engels. Ze beheert de productie van de blogs als geen ander. Altijd op tijd, precies wat we nodig hebben en de kwaliteit is boven verwachting!

Het is zeer prettig samenwerken met Annalisa. Ze is een professionele tekstschrijver die op basis van een kort interview een prettig leesbaar artikel weet te schrijven.

Zelfs wanneer het onderwerp erg technisch of domein specifiek is, weet ze goed tot de kern te komen en een begrijpelijk en inhoudelijk interessant artikel aan te leveren.

De toon en schrijfstijl van Annalisa sluiten naadloos aan op onze organisatie.

Annalisa denkt goed mee met nieuwe ideeën en invalshoeken voor artikelen. Daarbij doet ze goede suggesties en komt met inspirerende voorbeelden.

Onze blog is dankzij Annalisa weer tot leven gekomen!

Annalisa heeft voor Excellent Architecture de webteksten geschreven en maakt onze tweewekelijkse blogs. We vinden het een heel prettige samenwerking. En ondanks de soms wat technische inhoud, weet ze van onze input goede en boeiende teksten te maken. Daarmee levert ze een belangrijke bijdrage aan de goed gelezen blogs.

Het werken met Annalisa ervaar ik als heel prettig. Ze denkt mee met de berichten die ze voor mijn PR-bureau schrijft. Heel fijn is dat zij met weinig input een goed bericht voor mijn merken kan en wil maken. Ik ben blij dat wij elkaar via LinkedIn hebben “ontmoet” en nu een samenwerking hebben.

Ik heb de afgelopen maanden met Annalisa mogen werken via ons marketing bureau. Annalisa is een zeer gedreven dame met oog voor detail en feeling voor wat tekstueel nodig is om een merk beter te laden. Zij stemt doelgroep en merk naadloos op elkaar af en is zeer flexibel in het meedenken. Naast de inhoud heeft zij een fijn gevoel voor deadlines en levert nauwkeurig op.

Werken met Annalisa is werken met een professional en is heel plezierig. Annalisa is zeer goed in kernachtig en begrijpelijk verwoorden. Ze daagt, met haar goede interview techniek en scherpe blik, ons ook uit om vernieuwend te denken. In de samenwerking ervaar ik Annalisa als onderdeel van ons eigen team. Ze heeft zich verdiept in ons bedrijf en maakt contact als persoon. Van daar uit ontstaat taal en tekst die aansluit op onze behoefte en nog belangrijker op die van onze doelgroep.

Bij Spielwork is ons hoofddoel om zo concreet en eerlijk mogelijk te laten zien wat een baan écht inhoudt. De teksten waarmee de baan wordt beschreven zijn daarbij essentieel. Voor de Engelse copy werken wij met veel plezier samen met Lexi Perfect. Behalve een foutloze vertaling wordt de boodschap ook overgebracht op een manier die volledig past binnen onze visie. Dat is dus top.

Annalisa heeft voor ons op zeer korte termijn een persbericht geschreven. Ik stond echt te kijken hoe snel en "spot on” ik het bericht ter beoordeling van haar retour kreeg. Zonder ook maar een woord te corrigeren heb ik het linea recta door kunnen sturen.

Annalisa is able to funnel and filter the information which Geefirm provides. Coupled with great interviews she excels in writing blogs and articles for us in a professional and concise and fun way. We love her output.

Ik werk al geruime tijd met Annalisa. Ze schrijft op professionele wijze content over onderwerpen van mijn business. Haar werkwijze bevalt mij prima. Ik weet wat er speelt, tweewekelijks belt Annalisa mij op en ondervraagt ze mij over deze onderwerpen. Dit verwerkt zij in een leuk en concreet redactioneel stuk wat ik kan gebruiken om mijn netwerk van actuele content te voorzien.
Mijn prospects en klanten waarderen dit enorm en het scheelt mij veel tijd. Het schrijven van content bleef bij mij altijd liggen. Door de samenwerking met Annalisa dwing ik me zelf om actuele onderwerpen te verzamelen en de uitwerking ervan neemt Annalisa voor haar rekening. Heerlijk om zo te werken.

Regelmatig ben ik geïnterviewd door Annalisa voor diverse content-items. Annalisa weet mijn woorden om te zetten in een uitstekende tekst waarbij zij de kern van het verhaal treffend weet te verwoorden. Haar communicatieve en sociale vaardigheden zorgen voor een prettige en leuke samenwerking.

PORTFOLIO
Back To Top