skip to Main Content

Tekst nodig? Schakel tekstbureau Lexi Perfect in!

Webteksten

Meer bezoekers trekken naar je website? Potentiële klanten binnen twee minuten overtuigen van je kunnen? Lezers aanzetten tot actie? Webteksten zijn een investering die tot veel rendement kunnen leiden.

Blog

Regelmatig waardevolle content op je site plaatsen: daarmee versterk je de band met je zakelijke contacten en stijg je in de zoekresultaten. Want een website die up-to-date is, wordt als relevant gezien. Zakelijk bloggen is een must voor elk bedrijf dat wil groeien.

Brochure

Een goede brochure begint met rake teksten. Overtuig je doelgroep in één oogopslag met de juiste woorden!

Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief versturen om de band met (potentiële) klanten te verstevigen? Als professionele tekstschrijver weet ik de juiste nieuwssnaar te raken. Zodat zakelijke contacten op den duur klanten worden.

Persbericht

Een persbericht laten schrijven om over een gloednieuw product te vertellen, een kersverse dienst aan te kondigen of een evenement te promoten? Ik verwoord je nieuws krachtig, treffend en volgens de laatste richtlijnen.

Whitepaper

Beantwoord de brandende vragen van je doelgroep in een informatieve whitepaper. Eén met een gangbare opbouw en relevante inhoud. Het resultaat? Meer contacten, trouwere klanten en duurzame klantrelaties.

E-book

Een stukje kennis weggeven? Dat brengt veel voordelen met zich mee. Positioneer jezelf als autoriteit binnen je vakgebied en verstevig de relatie met (potentiële) klanten middels een e-book.

Vertaling

Een vertaling Nederlands-Engels of Engels-Nederlands nodig? Ik vertaal niet alleen je woorden, maar ook je boodschap, thema, stijl en toon.

Contentplan

Een contentplan schrijven om rendement uit je content te halen? Stel een strategie op en zorg voor structuur om je doelstellingen te behalen.

Werkwijze

Net als elke succesvolle tekst begint een geslaagde samenwerking met structuur en helderheid. Benieuwd naar de aanpak van tekstbureau Lexi Perfect?

Oriëntatie

Denk je erover om een tekstopdracht uit te besteden? Dan nemen we je wensen uitgebreid door, zodat ik deze goed in kaart kan brengen. Kort daarna stuur ik je een vrijblijvende offerte.

Aan de slag

Heb je akkoord gegeven op de offerte? Dan stuur ik je een opdrachtbevestiging en kunnen we aan de slag gaan. Ik trek me terug in mijn kantoor en laat mijn pen de vrije loop.

Correctieronde

Nadat ik heb geschreven, geschrapt, herschreven en geperfectioneerd, stuur ik de tekst naar je op. Je kunt er nu rustig naar kijken en eventuele aanpassingsverzoeken aan mij doorgeven. Deze verwerk ik dan in de tekst. Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik geef graag opheldering.

Afronding

Je tekst is klaar voor gebruik! Naast de definitieve tekst ontvang je een factuur met een betaaltermijn van veertien dagen. Als je het prettig vindt, bespreken we nog even hoe we de samenwerking hebben ervaren – per mail of telefoon. Wellicht sluiten we af met een ‘tot ziens’!

Back To Top