skip to Main Content

Freelance tekstschrijver | Tekstbureau Lexi Perfect

Zoek je een freelance tekstschrijver die je boodschap kort, krachtig en gestructureerd op papier zet? Wil je ingewikkelde materie omzetten in heldere taal? Heb je boeiende blogs nodig die meer worden gelezen? Tekstbureau Lexi Perfect zet de taal helder en strategisch voor je in. Zodat jij je tekstdoelen kunt bereiken!

Je doelen verwezenlijken: wat kan een tekstbureau voor je doen?

Vind je het lastig om je gedachten te ordenen op papier? Helder te formuleren? Foutloos te schrijven? Voor een tekstbureau zijn dergelijke zaken dagelijkse kost. Een freelance tekstschrijver ruimt je taalkundige knelpunten uit de weg. Met een scherpe pen en met de nodige snelheid.

Wil jij:

 • Nieuwe klanten aantrekken middels een zakelijke blog;
 • Een inspirerende nieuwsbrief versturen die écht wordt gelezen;
 • Je klantenbestand uitbouwen middels een e-book of whitepaper;
 • Heldere rapporten verspreiden die je boodschap krachtig overbrengen;
 • Een sterk gestructureerd persbericht versturen dat daadwerkelijk wordt opgepakt;
 • Een bedrijfsmagazine samenstellen dat meer binding met klanten én medewerkers oplevert?

Schakel een freelance tekstschrijver in. Professioneel tekstbureau Lexi Perfect helpt je graag bij het schrijven van pakkende, foutloze en aansprekende teksten.

Teksten laten schrijven: wat voor soort tekst heb jij nodig?

Heb jij doeltreffende teksten nodig die je bedrijfsidentiteit reflecteren? Als freelance tekstschrijver schrijf ik onder meer de volgende teksttypen:

Heb je wervende teksten nodig, zoals:

Daar help ik je ook graag mee. Naast freelance tekstschrijver ben ik namelijk freelance copywriter.

Freelance tekstschrijver: wat kun je verwachten?

Treffende woorden die aankomen. Rake zinnen die je boodschap uitdragen. Pakkende teksten die smaken naar méér. Jij hebt ze nodig. Ik schrijf ze graag voor je.

Inmiddels heb ik bijna tien jaar ervaring als freelance tekstschrijver. Perfecte kwaliteit en een flinke dosis inlevingsvermogen: dat zijn centrale begrippen in mijn werkwijze. Ik ben ervan overtuigd dat een geslaagde tekst begint met goed luisteren. Daarom krijg je bij tekstbureau Lexi Perfect niet te maken met een eigenwijze freelance tekstschrijver die alles voor je bepaalt; je werkt samen met een tekstschrijver die haar eigen wijze inzichten met je deelt en gericht met jouw wensen aan de slag gaat – binnen de grenzen van de taal, natuurlijk. Maar wees gerust: die zijn even breed als rekbaar, waardoor er ruimte is voor eindeloos veel creativiteit!

Engels teksten nodig?

Als native speaker van het Nederlands en Engels schrijf ik even gemakkelijk in beide talen.

Wil je de (digitale) grenzen over? Of richt je je van meet af aan op een internationaal publiek? Dan zijn er twee mogelijkheden:

 • Je hebt Nederlandse én Engelse teksten nodig
  Laat je deze door één freelance tekstschrijver opstellen, dan weet je zeker dat de essentie van je boodschap bewaard blijft in het vertaalproces. Ook zullen je teksten dezelfde tone of voice hebben;
 • Je wilt alleen Engelse teksten laten schrijven
  Geen probleem; ik raak de juiste snaar met words that pop off the page.

Freelance tekstschrijver nodig?

Een freelance tekstschrijver inschakelen voor het schrijven van klinkende teksten en strategische content? Neem contact op met tekstbureau Lexi Perfect. Ik bespreek de mogelijkheden graag met je!

PORTFOLIO
Back To Top