skip to Main Content

Tarieven freelance copywriter | tekstschrijver | tekstbureau

Een uurtarief zegt niet veel, omdat het meestal niet duidelijk is wat een tekstschrijver in een uur voor je kan doen. Ik werk liever met een projectprijs, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. In de offerte neem ik diverse factoren mee, zoals de complexiteit van de materie, de benodigde research en de tekstlengte.

Als je op zoek bent naar de goedkoopste freelance copywriter, moet ik je teleurstellen. Mijn opdrachtgevers zien tekst, net als ik, als een investering. Een goede tekst is kwalitatief in taalkundig opzicht én doet veel voor je bedrijf op marketinggebied: prospects aantrekken, je naamsbekendheid vergroten of een product verkopen. Een bedreven copywriter houdt rekening met al deze aspecten. Dat vereist tijd, inspanning en – bovenal – ervaring.

Ik werk inmiddels bijna tien jaar als copywriter. Dat betekent dat ik de nodige schrijf- en marketingervaring kan inzetten om kwalitatieve, effectieve teksten te schrijven. Daarnaast verdiep ik me in je bedrijf en pas ik succesvolle copywritingtechnieken toe. Dit alles is verwerkt in mijn tarieven.

Tarievenoverzicht

Ieder project is maatwerk. Wil je snel een offerte ontvangen voor jouw schrijf-, redigeer- of vertaalopdracht, neem dan even contact met me op. Hieronder vind je een globale indicatie van de tarieven van tekstbureau Lexi Perfect. De aangegeven bedragen zijn exclusief btw.

Vanaf
Webtekst
Inclusief SEO-onderzoek, metatitel en metabeschrijving. Het is mogelijk om een webtekstenpakket af te nemen tegen een gereduceerd tarief.
€ 150,-
Blog
Inclusief research- of interviewtijd (15 minuten), metatitel en metabeschrijving. Het is mogelijk om een blogabonnement af te nemen tegen een gereduceerd tarief.
€ 125,-
Whitepaper € 800,-
Klantcase
Inclusief een introductiegesprek met jou en een interview met je klant (30 minuten). Ik schrijf een uitgebreide klantcase volgens een sterk format dat keer op keer het gewenste resultaat heeft geboekt.
€ 400,-
Contentabonnement
1 nieuwsbrief, 4 blogs, 8 tweets en 8 LinkedIn-posts per maand. Het contentabonnement is maandelijks opzegbaar; je zit dus niet vast aan een langlopend contract.
€ 850,-
Brochure € 250,-
Nieuwsbrief € 180,-
Persbericht € 150,-
Woordtarief – vertalen
Nederlands-Engels en Engels-Nederlands
€ 0,14
Spoedtarieven Op aanvraag
PORTFOLIO
Back To Top